Andreea´s Rengøring

Andreea´s Rengøring er en rengøringsfirma med hovedkontor i Borris ca. 10 km fra Skjern.

Vi tilbyder rengøringshjælp for private kunder, erhvervsrengøring og sommerhusrengøring i Herning og Holstebro, vi bruger vores egne rengøringsprodukter som er inkluderet i prisen.

Vi kan aftale extra rengøring hvis det ønskes, dette kan være: rengøring af køleskabet, rengøring af ovn og rengøring af køkkenskabe indvendigt osv.

 Første gang kommer vi ud til dig for at kortlægge dine behov. Vi udarbejder sammen en plan, og vi giver tilbud på prisen. Prisen vil være baseret på tidsforbrug, kvadratmeter og indretning.

 Hvis du har brug for rengøringshjælp ring til os på telefon nr. +45 50 25 47 20 eller udfyld kontaktformularen.

Vores motto er “kvalitet fremfor alt” på denne måde kan vi sikre os at vores virksomhed har tilfredse kunder men også tilfredse medarbejdere.

 Vi har over 6 års erfaring indenfor rengøring branchen , Andreea har arbejdet med både privat rengøring, sommerhus rengøring og erhvervsrengøring og hun har stor kendskab til kundernes ønsker og derfor har hun valgt at starte op som selvstændige.

Privat Rengøring og Erhvervsrengøring i Herning og Holstebro
Privat Rengøring og Erhvervsrengøring i Herning og Holstebro

Hvordan virker det ?

Hvis du overvejer at have hjælp til rengøring , udfyld venligst formularen ved at trykke på knappen nedenfor og beskriv hvilken opgave vi skal hjælpe dig med, det kan for eksempel være dit sommerhus,virksomhed, lejlighed , private hjem eller rengøring efter renovering, det kan selvfølgelig være spørgsmål om priser osv. og vi vil svare hurtigst muligt . Du er også velkommen til at ringe til os på tlf : +45 50 25 47 20

Vi udfører

Erhvervsrengøring Herning

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring Herning

Privat rengøring

Privat rengøring Herning

Sommerhusrengøring

Åbningstider :

Mandag – Fredag : 07.00 – 18.00

Lørdag – Søndag : Lukket

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.   Læs mere